Bijuterii marca “Pitt-Jolie”


Din ce in ce mai multe celebritati cu linii de haine sau accesorii! De fapt, nu ar trebui sa ma mai mire nimic, oamenii au in general o fire polivalenta deci e de fapt chiar normal sa incerci si alte domenii.

Recent, Angelina Jolie si Brad Pitt au colaborat cu o companie englezeasca de bijuterii de ultra lux, Asprey si pentru realizarea unor piese cu scop caritabil. Colectia care se lanseaza saptamana asta este inspirata de simbolul sarpelui care in viziunea Angelinei reprezinta fertilitatea si siguranta.

Totul pare foarte glam si luxos caci fiecare piesa este facuta manual si are cam 100 de pietre pretioase. Colectia contine inele tip sarpe cu modele diferite pentru barbati si femei, bratari, cercei si pandative, toate la fel de opulente si spectaculoase.Angelina Jolie Brad Pitt - Bijuterii AspreyAngelina Jolie Brad Pitt - Bratari Asprey

Ce m-a surprins e ca toate modelele se gasesc si in dimensiuni reduse, gen pentru copii! E clar ca familia Jolie-Pitt se vede deja un fel de simbol din asta etern gen Captain Planet, altfel cine ar pune un inel cu model de sarpe si cu sute de cristale de degetul unui copil ? Sau a reinceput revolutia bling bling si am ratat noi semnele?

What do you think?