ECCO Sculptured 65 – tocul perfect: înalt și elegant și comod

ECCO - Descopera ultima colectie de Toamna Iarna 2012 2013 - Botine si cizme cu toc de 65 cm

București, 11 Octombrie 2012 – O dată cu lansarea colecției de încălțăminte damă ECCO ® Sculptured 65, ECCO inventează tocul perfect – și înalt, și elegant, și comod. La o înălțime de 65 mm și cu un design marca ECCO,  tocul Sculptured 65 promite să fie nu numai un toc înalt, dar și unul comod.

În urma unui studiu ECCO, realizat pe un panel de 2500 de femei, s-a descoperit că….

70% dintre femei poartă încălțăminte cu toc pentru că dă prestanță și eleganță oricărei ținute.

Pe de altă parte, 63% din femeile intervievate ar purta încălțăminte cu toc mai des dacă tocurile ar fi mai comode.

Colecția de încălțăminte damă ECCO® Sculptured 65 a plecat de la următorul insight: femeile iubesc să poarte încălțăminte cu toc și ar purta-o mult mai des dacă nu ar fi atât de incomodă. Colecția Sculptured 65 vine astfel să îndeplinească o nevoie și o dorință a femeii moderne, neexploatate până acum de o marcă de încălțăminte.

 

Toate modelele colecției de încălțăminte damă ECCO® Sculptured 65 au fost create prin tehnologia DIP (direct-injected polyurethane), patentată de ECCO, prin care talpa nu este lipită, este direct injectată la cald. Pantoful este astfel mult mai rezistent în timp și mai flexibil, amortizând fiecare pas. Materialele folosite au texturi ceruite, ceea ce face pantofii să pară ca scoși din cutie și după luni de zile de purtare.

Stiliștii ECCO promit că design-ul acestui toc permite asortarea modelelor ECCO® Sculptured 65 cu o gamă largă de ținute, indiferent de momentul zilei.

http://youtu.be/YebSJG–wZw

Toate modelele de încălțăminte damă cu toc Sculptured 65 pot fi achiziționate și online de pe site-ul www.ecco-shoes.ro.

Or
Ladurée si Sephora – O dulce colaborare 23.10.2013 Stim deja de cateva zile ca Ladurée va deschide un magazin in Bucuresti si il asteptam cu mare drag. Trebuie sa recunoastem insa ca ne-am obisnuit la fel de bine si cu modele autohtone de macaroons home-made sau cu cei de la Madame Lucie si PAUL. Toamna aceasta Ladurée adauga in meniu noi specialitati, si […] Read more
Ochelari de soare 2013 – Burberry – The Splash 06.02.2013 Prezenti pe catwalk, in cadrul show-ului “Come to Rain or Shine”, ochelarii The Splash vor fi disponibili in magazinele Burberry din intreaga lume, incepand cu februarie 2013. Paleta de culori a liniei feminine face o puternica referire la colectia Burberry Prorsum pentru de Primavara/Vara 2013. Astfel, predomina nuantele metalizate de albastru, auriu, verde, mov pruna, […] Read more
Ludique ne incita cu “Mythic Birds” 18.01.2013 Ludique creeaza “Mythic Birds” « Rara avis » – o piesa conceputa pentru o « pasare rara » Ludique este sinonim cu nobletea voluptatii, sinonim cu feminitatea, sinonim cu senzualitatea. Pentru sezonul rece 2013, brandul romanesc de lenjerie intima propune o colectie transcendenta ce surprinde zborul si metamorfoza spiritului feminin aflat intr-o continua mobilitate si […] Read more