How is your UltraYOU?

Tehnologie tailor made by Intel Romania
Afla ce ti se potriveste in materie de tehnologie si vei fi rasplatit cu un Ultrabook Samsung

6 ultrabook-uri, 6 stiluri si un singur norocos!

Tehnologia si moda fac inca un pas inainte impreuna si integreaza intr-un concept unic in Romania – concursul “How is your UltraYOU?”, o modalitate „tailor made” de a descoperi Ultrabook-ul potrivit pentru fiecare tip de stil/personalitate.

Lumea se schimba, oamenii se schimba, tehnologia se schimba. Intel Romania subliniaza prin lansarea aplicatiei Facebook “How is your UltraYOU?” ca si tehnologia trebuie sa fie personalizata. De acum inainte nu mai trebuie sa ne multumim cu ceea ce ni se da, ci sa folosim ceea ce este creat special pentru noi.

“How is your UltraYOU?” este o provocare care porneste de la 6 Ultrabook-uri  centrate pe 6 tipuri de stil/personalitate. Practic fiecare Ultrabook in parte este reflectarea unui anumit stil de viata, deosebirile fiind date de detalii tehnice specifice.

Clasic sau tineresc, luxos sau multi-tasking, debordand de eleganta sau exigenta transpusa in rafinament, sunt tot atatea nume pentru ultrabook-urile Lenovo IdeaPad U310, Acer Aspire S5, HP Envy 6, DELL Inspiron 14z, Fujitsu LIFEBOOK U772 sau ASUS ZENBOOK Prime UX31A.


Pe langa aspectul practic, de a identifica corespondentul tau in materie de tehnologie, „How is your UltraYou?” este un concurs in care trebuie sa alegi dintre cele 6 stiluri definite unul care te reprezinta cu cea mai mare acuratete, oferindu-ti sansa de a castiga premiul cel mare: un Ultrabook Samsung seria 5.

Invita-ti prietenii sa te sustina, si sansele iti vor creste semnificativ.

„How is your UltraYou?”  se va desfasura incepand cu 26 septembrie 2012 pe pagina oficiala de Facebook Intel Romania, unde un “LIKE” te propulseaza in aplicatia chic and stylish, adica mai aproape de premiul cel marehttp://www.facebook.com/IntelRomania

 

Provocarile zilei de maine implica agilitate, eficienta, performanta dar si autenticitate si consecventa, iar Ultrabook-urile prezentate de Intel au fost concepute pentru a indeplini exact aceste imperative, diferentiindu-se prin portabilitate, raport pret-calitate, calitatea ecranului si a sunetului sau performantele grafice. Intr-o era puternic digitalizata in care timpul se suprima, spatiul se contracta, iar informatiile circula cu viteza ametitoare ai nevoie de un prieten fin si inteligent: un Ultrabook Intel.

Puteți accesa Chic Tech Fashion Blog la adresa http://molecule-f.com/chic-tech/ 

Or
Ladurée si Sephora – O dulce colaborare 23.10.2013 Stim deja de cateva zile ca Ladurée va deschide un magazin in Bucuresti si il asteptam cu mare drag. Trebuie sa recunoastem insa ca ne-am obisnuit la fel de bine si cu modele autohtone de macaroons home-made sau cu cei de la Madame Lucie si PAUL. Toamna aceasta Ladurée adauga in meniu noi specialitati, si […] Read more
Ochelari de soare 2013 – Burberry – The Splash 06.02.2013 Prezenti pe catwalk, in cadrul show-ului “Come to Rain or Shine”, ochelarii The Splash vor fi disponibili in magazinele Burberry din intreaga lume, incepand cu februarie 2013. Paleta de culori a liniei feminine face o puternica referire la colectia Burberry Prorsum pentru de Primavara/Vara 2013. Astfel, predomina nuantele metalizate de albastru, auriu, verde, mov pruna, […] Read more
Ludique ne incita cu “Mythic Birds” 18.01.2013 Ludique creeaza “Mythic Birds” « Rara avis » – o piesa conceputa pentru o « pasare rara » Ludique este sinonim cu nobletea voluptatii, sinonim cu feminitatea, sinonim cu senzualitatea. Pentru sezonul rece 2013, brandul romanesc de lenjerie intima propune o colectie transcendenta ce surprinde zborul si metamorfoza spiritului feminin aflat intr-o continua mobilitate si […] Read more