Bordelle…si nimic mai mult!

Bordelle - Lenjerie intima sexy - Colectia 2011

La propriu! Deoarece aceasta lenjerie intima mai speciala mi se pare greu de tinut sau de stapanit sub alte haine! :)

Brandul Bordelle, creat de romanca Alexandra Popa, stabilita din anii ’90 in Marea Britanie se specializeaza in lenjerie intima de lux si de nisa care combina multiple elemente de design cu inovatia la nivelul materialelor folosite.

Stiam de ei din presa romaneasca acum ceva timp dar nu am fost suficient de impresionata… pana cand am descoperit campania de anul acesta! Trebuie sa recunosc ca m-au cucerit, cel putin vizual, nu pot sa cer nimic mai mult!

Campaniile publicitare Bordelle sunt extrem de sexy si dominate de idei de tip fetis, corsetul sau port-jartierele fiind partea centrala a colectiilor. Imi place ca materialele par a fi elastice si foarte fine si creeaza forme subtiate prin efecte optice sau detalii cromatice.

Bordelle - Lenjerie intima sexy - Colectia 2011

De ce spun asta, pentru ca silueta de clepsidra este mult mai usor de obtinut / trucat daca modelul lenjeriei sau al corsetului contine culori diferite pe partile ce se doresc a fi accentuate sau eclipsate. Regula de baza este: culori inchise pe forma finala pe care doriti sa o aratati si culori deschise pe anumite zone ce trebuie puse in plan secund (solduri spre exemplu).

La urma urmei, asta a fost scopul initial al corsetului si al lenjeriei intime in general! Ca si detalii, corsetele elastice, impletite in stil bondage au insertii din voal, dantela sau piele.Bordelle - Lenjerie intima - Colectia 2011Bordelle - Lenjerie intima - Colectia 2011Bordelle - Lenjerie intima corset - Colectia 2011Bordelle - Lenjerie intima sexy - Colectia 2011

Este clar ca brandul mizeaza pe un segment elistist care acorda o importanta masiva unui “alt fel” de imbracaminte dar conectat perfect la noile tendinte….

Sursa poze : Bordelle.co.uk

 

  1. Pingback Wednesday, 14.12.2011
What do you think?