< >
Colectia Versace H&M - Cruise Collection-2012
Colectia Versace H&M - Cruise Collection-2012

” C ” – vine de la CROAZIERA!

Aproape ca a venit timpul sa ne punem ochelarii de soare, sa rezervam hotelul si zborurile si sa pornim spre destinatii exotice! Sezonul vacantelor este foarte asteptat si deja exista multiple doze de inspiratie inainte de a merge la shopping pentru costume de baie, tinute de litoral, palarii pentru plimbari pe faleza sau genti incapatoare.

Brandurile de moda au lansat deja colectiile de croaziera pentru 2012 asa ca ne putem lasa incantate de tinute tres chic in avans. Pentru ca in magazine se apropie reducerile, profitati de ocazie si cautati lucruri versatile pentru a va completa tinutele de vacanta, fie ca veti merge acum sau mai tarziu in vara.

Marea majoritate a hainelor si accesorilor variaza prea putin de la an la an, deci un costum de baie sau o rochie de plaja pot deveni acum piese de investitie, mai ales daca preturile sunt seminificativ mai mici.

Pentru un strop de inspiratie aruncati o privire din nou la Versace pentru H&M, pentru ca tocmai au lansat colectia Cruise. Topurile pastel, rochiile fructate si accesoriile pentru plaja lansate de data aceasta, se prezinta parca intr-un mod mai discret si mai elegant decat colectia precedenta, care deborda de elemente flashy si materiale opulente. Raritatea acestei colectii este ca mai toate colaborarile dintre H&M si designeri au avut o singura colectie capsula, Versace fiind primii care au continuat si in sezonul resort.Colectia Versace H&M - Cruise Collection-2012

Tind sa cred ca vor sa inlature parte a insuccesului primei colectii unde multe din piesele vestimentare au fost returnate sau au ajuns la reduceri.  Colectia care are 24 piese pentru femei si 14 pentru barbati, poate fi admirata, din pacate, doar online pentru ca va fi disponibila doar unde H&M are magazin online, sau evident pe ebay.

 

What do you think?