< >
Herve Leger - Primvara 2012
Details
Mulberry - Primavara 2012
Details
Mulberry - Primavara 2012
Details
Herve Leger - Primvara 2012 Mulberry - Primavara 2012 Mulberry - Primavara 2012

Campanii de primavara 2012 – Efecte WOW

Multe au fost printurile cu noile campanii publicitare pentru primavara lui 2012, insa nu toate ne-au impresionat. Au fost acele cateva care s-au diferentiat ca si concept creativ de restul paginilor din revistele glossy. Pe short-listul nostru se afla Mulberry, Louis Vuitton sau Herve Leger pentru simplul fapt ca prezinta efectul aspirational care face ca moda sa te transpuna in alta dimensiune.

Mulberry - Primavara 2012

Mulberry - Primavara 2012

Spre exemplu campania de primavara de la Mulberry este din nou fotografiata de catre Tim Walker, care ne-a incantat imaginatia, de data aceasta, cu dulciuri supra-dimensionate. Anul trecut fotograful a realizat mici colaje de anticariat in care manechinele stateau printre vulpi si alte animale impaiate, deci cumva primavara lui 2012 aduce brandul la viata. Decorul este aerisit pe Brighton Beach si manechinele, Frida Gustavsson si Lindsey Wixson sunt cum nu se poate mai fresh.

Louis Vuitton - Primavara 2012

Louis Vuitton - Primavara 2012

Stiam ca si campania de print a casei Louis Vuitton va fi neobisnuita, datorita prezentarii de moda pentru primavara – vara 2012, care a fost de-a dreptul senzationala in jurul caruselului cu modele si care s-a incheiat cu defilarea lui Kate Moss ca si imagine de memorat. Campania se axeaza pe imaginea ludica a cofetariei extravagante in care Daria Strokous si Kati Nescher servesc tot deserturi minune, probabil atat de ravnite in lumea modei :) Compozitia, fotografiata de infamul Steven Meisel, e dulce si rozalie si ne duce cu gandul inspre veselia caracteristica a filmelor din anii ’50 sau a zanelor Disney.

Herve Leger - Primvara 2012

Herve Leger - Primvara 2012

Campania de la Herve Leger ne-a dat pe spate la nivel vizual, dar ne-am documentat apoi si am descoperit o poveste realmente impresionanta. Fatima Siad, modelul din campanie, este una dintre putinele finaliste de la American Next Top Model care ajung sa lucreze in bransa la un nivel cat se poate de profesionist. De origine etiopiano-somaleza, misiunea ei este sa creasca awarness-ul impotriva violentei pe care a experimentat-o in copilarie in timpul razboiului civil din Somalia. Respect.

What do you think?