Coafuri de Cosanzene: Iubeste impletiturile!

Coafuri cu impletituri

Cele mai frumoase coafuri cu impletituri

Va mai amintiti? Poate ca unele dintre primele sau cele mai pregnante emotii pe care le avem cu bunicile sau cu mamele noastre sunt momentele in care ne erau facute codite, impletituri sau coafuri cu fundite!  Lucrurile nu s-au schimbat prea mult… chiar daca am depasit era ondulatoarelor si a placilor de par, cumva am ajuns suficient de plictisite de tehnologie incat sa ne ingaduim sa privim inapoi in trecut, cand parul frumos si coafurile de ocazie erau facute manual si cu multa dibacie.

Era Cosânzenelor

Inca din 2009, colectiile de moda au reintrodus masiv coafurile pe baza de impletituri, mai simple sau mai complicate, dar care ridica chiar si cea mai simpla realizare la nivel de arta. In ultima vreme pana si la nivel de acoperire geografica impletiturile si-au extins dominatia, intrucat in Bucuresti au aparut saloane specializate exclusiv pe impletituri si hair art. Yey!

Trebuie sa recunosc ca mi-au placut cand le-am vazut la nunti, prin cluburi sau pe la diverse evenimente si ca mi-am dorit sa le pot realiza si eu cel putin la un nivel de incepatori! Presupun ca daca ai fost talentata si indemanatica de mica, poti stapani cel putin cateva modele in spic sau cele “coada de peste”. Pentru noi restul, exista sute de video-uri youtube care sa ne invete pas cu pas ce avem de facut. In caz de esec, o programare la salon sau o prietena mai priceputa ne pot scoate din impasul impletitului.

Pana una alta, admirati cu mine cele mai frumoase 50 coafuri cu impletituri.

Numaratoarea a inceput!

Sursa poze: sheexists.com

Update: Coafurile din sezonul de toamna – iarna 2012-2013

 1. Imi plac la nebunie

 2. SUPER TARI SUNT IMPLETITURILE…SPER SA REUSESC SA INVAT SI EU MACAR CATEVA DINTRE ELE CUM SE FAC:d. SUNT FASCINATA,FELICITARI CELOR CARE LE-AU REALIZAT!!!

 3. SUNT SUPERBE IMPLETITURIILE…AM DE UNDE SA-MI ALEG ….PENTRU O NUNTA:x:x

 4. sunt superbe impletiturile BRAVO

  • FOARTE SUPERBE

  • F tare

 5. Super

 6. ce sa zic nu am cuvinte sunt foarte reusite sunt incantata ca am de unde sa iau modele pt clientele mele va multumesc

 7. Sunt foarte frumoase impletiturile si vreau si eu sa invat si eu sa fac unele impletituri pentru ca chiar ma pasioneaza

  • Foarte frumoase. Pacat ca nu reusesc sa fac.

 8. sunt superbe , de curand am inceput sa fac aceste impletituri , este fantastic sentimentul la final !

 9. imi plac f mult impletiturile imi doresc f mult sa invat si eu

 10. Superbe!!!!!!!!!!!!!!!!!

 11. frumoase

 12. superbe imi plac foarte mult

What do you think?