Coafuri elegante – Rugam consumati in exces

Versace coafuri 2014 cocul chignon tendinte

Versace

Iubim cum fiecare sezon de toamna se deschide ca o cutiuta muzicala si ofera cele mai extravagante lookuri in ceea ce priveste machiajul si coafurile. Totul este intr-o antiteza evidenta cu sezonul de vara care marcheaza ca etalon imaginea boema, relaxata si cu suvite in vant.

Printre coafurile de toamna nu putem sa nu admiram cocul sau chignon-ul sofisticat cu care Versace si-a introdus colectia FW13. Ni se pare alegerea perfecta pentru orice tinuta de cocktail, dar poate oricand fi plimbat si la birou sau la un brunch daca il asociezi cu un blazer sau cu o pereche de Converse.

Parul aproape impletit

Coafurile cu impletituri devin mai glamorous in sezonul de toamna. Chanel, Badgley Mischka sau Marchesa ne incanta cu un remix al coafurilor cu efecte impletite.

Chanel - cocul impletit - tendite coafuri toamna

Chanel

Coafuri impletite - modele coc mireasa Badgely Mischka

Badgely Mischka

Coafuri cu impletituri coafuri nunti

Christian Siriano

Coafuri elegante - chignon Marchesa

Marchesa

Coafuri-2014 modele coc Dolce and Gabbana

Dolce and Gabbana

Parul prins si ondulat

Volumul este un cuvant cheie al sezonului si acest lucru se aplica si coafurilor ridicate sau parului prins in coada. Rezultatul putin retro este perfect pentru o cina in oras.

Coafuri parul prins in coada ondulata

Anna Sui

Parul prins in coada joasa

Ponytail-urile joase sunt si ele pe lista noastra de coafuri elegante. Ne-au incantat cele de la Chloe, Moschino si Ralph Lauren potrivite la tinute la fel de extravagante pentru seara. Nu uita de cerceii cu pietre!

Tendinte coafuri 2013 parul prins in coada joasa Ralph Lauren

Ralph Lauren

Coafuri-2014 parul prins in coada joasa

Moschino (stg) , Chloe (dr)

Cu ce parte tii?

Poate cea mai simla coafura a sezonului este parul pieptanat intr-o parte si lasat sa cada liber pe umeri. Ne place look-ul din colectia Alexandre Herchcovitch in care partea dreapta este stilata spre spate. Il vedem deja cu niste cercei aplicati pe exteriorul urechii.

Coafuri pe o parte tendinte 2013-2014

Alexandre Herchcovitch (stg), BCBG Max Azria (dr)

Volum suprem

Volumul este fara indoiala acel quelque chose pe care il dorim la orice coafura! Experimenteaza cu onduleuri si bucle pentru o imagine demna de orice Femme Fatale.

Coafuri cu volum bucle onduleuri

Sus: Diane von Furstenberg (stg), Bottega-Veneta (dr) – Jos: Lela Rose (stg), Marc Jacobs (dr)

What do you think?