Cathias Edeline S/S 2013

Colectia Primavara-Vara 2013 Cathias Edeline vorbeste despre piese clasice ce ofera durabilitate dincolo de sezon si de inspiratia curenta. Nuantele neutre, impreuna cu cateva preferate statement – visiniu, rosu sau galben, formeaza baza pentru accentele metalice care decoreaza pantofii si lanturile versatile ale gentilor.

We LOVE…

Accentele de piele exotica, accesorizate la un toc trapez si o platforma metalica. Siretul subtire care face ca aceste ghetutele decupate sa devina si mai sexy.  Acestea sunt semnalmentele ultimei noastre achizitii Cathias Edeline, care ne face sa asteptam cu si mai mult entuziasm primavara!

Desi si-a inceput buisiness-ul acum 1 an de zile, Adeline Catinas poate sustine cu mandrie ca brandul ei – Cathias Edeline – se indreapta cu o viteza uimitoare catre succes. Venita din Cluj in haoticul Bucuresti, aceasta si-a canalizat energia in a crea pantofi si genti pe care fiecare femeie ar trebui sa le poarte, fara a-si pierde directia in tentanta capitala.

De la alegerea accesoriilor perfecte pana la selectionarea culorilor si texturilor de piele, Adeline se ocupa de design-ul tuturor produselor Cathias Edeline. Reuseste insa sa fie prezenta la evenimentele de profil, sa isi onoreze comenziile cu succes, sa isi planifice ascensiunea cu grija si sa fie mereu cu zambetul pe buze.

 

Or
Ludique-SS13 Ludique – SS13 Madame Pogany More
Cristina Sabaiduc - Primavara / Vara 2013 Cristina Sabaiduc – Primavara / Vara ... More
Stephan Pelger - Colectie Toamna / Iarna 2013 Stephan Pelger – Toamna / Iarna ... More
Maria Lucia Hohan - Colectie SS 2013 Maria Lucian Hohan – Primavara / Vara ... More