Ludique – SS13 Madame Pogany Lenjerie intima

Ludique intampina sezonul cald cu o colectie ce emana senzualitate si mister propunand piese de lenjerie intima care sculpteaza si provoaca formele feminine. “Madame Pogany” – conceptul care sta la baza intregii colectii de primavara-vara 2013 – intruchipeaza curtezana ce se regaseste in fiecare femeie, iubita ridicata la rang de muza, incurajand spiritul feminin sa-si pretuiasca si sa-si dezvaluie propria senzualitate.

Colectia sustine afirmarea feminitatii prin piese de lenjerie versatile ce pot fi purtate atat in intimitatea propriului boudoir, cat si la vedere. ‘Madame Pogany’ este invaluita de transparenta tulle-urilor, rasfatata de dantela cu fir de matase si imbratisata de finetea catifelei.

Piesele de lenjerie se disting prin taieturi grafice, ce reflecta identitatea brandului si includ imbinari de materiale delicate si pretioase cu elemente indraznete care fac din colectie un melanj fericit intre piese functionale si piese cu o vadita incarcatura erotica.

Gama de produse cuprinse in noua colectie Ludique este diversificata si include slipi cu talie inalta si cu elastice cordon reglabile ce se muleaza pe siluete diferite, body-uri ce pot fi purtate si la vedere dand o nota chic tinutei, bikini si sutiene cu bentite ce subliniaza formele feminine fara a le incorseta.

Creat si dezvoltat de designerul roman Ruxandra Gheorghe, brandul Ludique intruchipeaza natura duala a spiritului feminin, intr-un stil propriu care subliniaza atat latura seducatoare si increzatoare, cat si delicatetea si gratia ce definesc feminitatea. Create si realizate manual, in editii limitate, piesele de lenjerie Ludique propaga trendul Underwear as Outerwear printr-o gama diversificata de produse care emana senzualitate, spiritualitate si rafinament.

Credit photos:
SS2013 ‘Madame Pogany’ Campaign
Lingerie: Ludique
Model: Delia Tudose
Photographer: Vali Barbulescu
Make-up Artist: Alexandra Craescu
Hair-Stylist: Nika Karp
Tiara: Mioara Fulga
Location: Centrul Shakti
Or
Cathias Edeline S/S 2013 - sandale fara toc Cathias Edeline S/S 2013 More
Cristina Sabaiduc - Primavara / Vara 2013 Cristina Sabaiduc – Primavara / Vara ... More
Stephan Pelger - Colectie Toamna / Iarna 2013 Stephan Pelger – Toamna / Iarna ... More
Maria Lucia Hohan - Colectie SS 2013 Maria Lucian Hohan – Primavara / Vara ... More