DENIM-ATITUDINEA – Totul despre versatilitate

Ultimul pictorial din Glamour editia de Franta, insista sa ne arate nenumaratele fatete ale denimului care compune tinute potrivite chiar si pentru cele mai neasteptate personaje. Suprapunerile cool de piese din blugi si modul de accesorizare al acestora, te fac sa te gandesti la toate variantele la care nu te-ai gandit pana acum!

Tendinte blugi denim toamna iarna 2012 2013

Spre exemplu, ne place rochia de blugi purtata cu din-nou-moderna geaca de blugi sau multitudinea de variante in care poti purta camasa de blugi, piesa de rezistenta a sezonului de vara 2012. Si cum toamna nu ne da prea mult timp de gandire, suntem tentati sa pastram amintiri de vara cu ajutorul suprapunerilor.

In ceea ce priveste nuantele, este libertate! Denimul deschis, decolorat sau dark compune cu succes orice tinuta chiar si in anotimpul friguros.

We are loving …

Mixul dintre denimul inchis si piele neagra arata cumva eclectic. Un singur look din pictorial contine manusile de piele neagra ca accesoriu la tinuta de denim. Recunoastem ca noi le-am utiliza mai des… PIELE+BLUGI = HOT.

Sursa poze: fashiongonerogue.com
  1. sunteti buni de tot

What do you think?