adeline-catinas-bio

Cathias Edeline

Founded by Adeline Catinas , 2010

Desi si-a inceput buisiness-ul acum 1 an de zile, Adeline Catinas poate sustine cu mandrie ca brandul ei – Cathias Edeline – se indreapta cu o viteza uimitoare catre succes. Venita din Cluj in haoticul Bucuresti, aceasta si-a canalizat energia in a crea pantofi si genti pe care fiecare femeie ar trebui sa le poarte, fara a-si pierde directia in tentanta capitala.
Aparitiile in Ziarul Financiar, One, Instyle, Bussiness Woman, OK Magazine sau Unica sunt doar cateva repere ce confirma ascensiunea brandului Cathias Edeline.

Adeline se considera o persoana adaptabila, ce-si stabileste noi si noi targeturi pe care le bifeaza vazand cu ochii. Dupa colectia SS2013 urmeaza o colectie exclusivista in colaborare cu o personalitate a Fashion-ului Romanesc, o lansare oficiala si un program incarcat pentru tanara ardeleanca.

De la alegerea accesoriilor perfecte pana la selectionarea culorilor si texturilor de piele, Adeline se ocupa de design-ul tuturor produselor Cathias Edeline. Reuseste insa sa fie prezenta la evenimentele de profil, sa isi onoreze comenziile cu succes, sa isi planifice ascensiunea cu grija si sa fie mereu cu zambetul pe buze.

cathiasedeline.com
In articles
Cathias Edeline - Model - Oana Catinas 26.02.2012 SHOE EXTRAVAGANZA Cathias Edeline De fiecare data cand descopar ceva de imbracat sau niste pantofi care imi plac, fie ca sunt intr-o poza sau purtati de… More
In collections
Cathias Edeline S/S 2013 - sandale fara toc Cathias Edeline S/S 2013 More
Or
Cristina Sabaiduc Cristina Sabaiduc More
Maria Lucia Hohan Designer Maria Lucia Hohan More
stephan_pelger Stephan Pelger More