Cristina Sabaiduc

Cristina Sabaiduc Designer roman, Londra

Cristina Sabaiduc este un designer multi-national care prin stilul abordat pune in valoare elemente surprinzatoare de materie si fond, compunandu-le ulterior in creatii seducatoare. Stabilita in Canada, Cristina a absolvit cursurile facultatii Ryerson din Toronto, urmandu-si apoi pasiunea printr-un intership la Carolina Herrera in New York. In 2010, Cristina se muta in Londra unde isi deschide propriul studio si isi creioneaza primele colectii sub brandul personal.

Elementele distinctive care ii caracterizeaza stilul se bazeaza pe sinergia materialor, relieful subteran sau fascinatia pentru culturi indepartate. La nivel tehnic, Cristina manipuleaza proprietatile clasice ale materialelor si experimenteaza cu elemente magnetice pentru a da viata formelor versatile si sustenabile.

cristinasabaiduc.com
In articles
Cristina Sabaiduc - Toamna - iarna 2012 2013 04.11.2012 Cristina Sabaiduc – Estetica substraturilor Pentru ca nu e nimic mai inspirational decat aparitia unor noi eroi ai designului, nu putem fi decat incantati sa va prezentam… More
In collections
Cristina Sabaiduc - Primavara / Vara 2013 Cristina Sabaiduc – Primavara / Vara ... More
Or
Maria Lucia Hohan Designer Maria Lucia Hohan More
adeline-catinas-bio Cathias Edeline More
stephan_pelger Stephan Pelger More