Geanta Haotica: DEclarata DEmodata!

Stiti toate acele clipe de deruta in care cautati ceva in geanta si nu gasiti printre atatea farduri si chei, accesorii, cosmetice sau te miri ce altceva? Se pare ca in sfarsit s-a inventat ceva care sa vina in ajutorul fashionistelor!

Sunt convinsa ca si pentru voi a face economie nu inseamna sa va abtineti sa va cumparati o geanta. Eu consider ca pasiunea pentru genti, posete plic sau clutch-uri trebuie cultivata indiferent de situatia financiara si ca putem face economie in multe alte feluri. Nu vreau sa insist prea mult pe tema asta, pentru ca nu despre asta este vorba aici, ci vreau sa subliniez faptul ca este cat se poate de normal sa iubim gentile si sa ne dorim sa avem cat mai multe si cat mai frumoase.

Uneori ne planificam toata tinuta in jurul unui accesoriu, si de fiecare data cand schimbam geanta trebuie sa transferam meticulos totul in alta geanta. Aici devine problematic… mai uiti, te mai incurci, n-ai suficient loc etc.  Cateodata pierzi o gramada de timp cu asta dar accepti ca e pretul pe care trebuie sa-l platesti pentru a arata ca scoasa din cutie. Solutia cu care vin cei de la Pouchee consta in niste organizatoare pe care sa le porti cu tine indiferent ce geanta iti alegi in ziua respectiva. Doar muti aceasta sub-gentuta dintr-o geanta in alta si esti gata!

Probabil ca am vazut si pe la noi asa ceva dar poate conceptul de “trusa” sau “borseta” nu a fost niciodata asa de atragator, iar toate acele portofele sau port-farduri cu care mai vin unele genti nu sunt nici macar la fel de profesioniste ca si acestea. Organizatoarele sunt foarte bine compartimentate, ele avand cate un buzunar pentru orice, in plus indeplinesc cu succes un dublu rol: ne feresc de petele de cosmetice de pe interioarele gentilor.

Pe noi aici ne-au convins de fapt si presupunem ca in curand vor fi destule modele dragute pe care sa le folosim eficient si cu stil.

What do you think?