Gentute Casual NON-Chanel

Pentru ca vara este un sezon al calatoriilor si al plimbarilor in aer liber, am cautat cateva accesorii pentru toate aceste ocazii. Nu stiu ce parere aveti voi, dar sper sa ma sustineti. Este timpul pentru o schimbare!

Noi am stabilit deja varietatea de copii ale modelului Chanel mic, patrat si cu lant care se dezvolta din ce in ce mai amplu la fiecare colt de strada sau artera pietonala. Si am mai stabilit si ca ar trebui desfiintate si inlocuite cu ceva mai fresh si sa spunem ‘autentic’. 😉

E de la sine inteles ca este greu sa faci ca o miscare de genul acesta sa dispara peste noapte, deoarece ca si in cazul cizmelor UGG, asta nu se va intampla decat in cativa ani. Tendintele de acest gen sunt imbratisate chiar a doua zi de fashioniste, ulterior de followerii fashionistelor si de abia apoi de restul lumii. Pana la momentul acela devoratoarele de moda au gasit deja urmatoarea mare miscare si au uitat complet de fostele accesorii care stau prafuite in dulap sau au fost trimise la rude prin provincie :))

Dar sa revin la ce ne place noua! minkette.com este blogul brandului Rebecca Minkoff si are o gramada de informatii dragute din culisele lumii de fashion: poze de la sedinte foto, confesiuni ale fetelor care fac internship la Minkoff si multe alte chestii de privit si invatat.

Asa ca am luat aminte si am gasit o gramada de gentute foarte dragute. Pozele au fost facute la un targ/festival in aer liber deci stilurile sunt relaxate si destul de boeme.

Genti casual - Genti postas camelGenti casual - Genti postasGenti casual - Genti postas

Ce parere aveti? Este deja alta viata nu? :) Parca nu mai suntem trase la indigo cu acelasi model de genta Desi exista elemente comune intre aceste modele si cele care imita Chanel, se poate face o diferenta clara. Maro-urile si in special acest camel incep sa devina un element cheie al noilor colectii. Prezicem ca le vom vedea din ce in ce mai des toamna asta.Genti de zi `cu lant si tinte Curajosul clutch de ziGenti de zi - culori puterniceGenti de zi - kaki

Suntem innebunite dupa plicul violet de piele intoarsa! Chiar daca este la limita intre “de zi” si “de seara”, cui ii pasa? Fashion is about having fun.

Voua care va place ? :)

Sursa poze: minkette.com
What do you think?