Iesirea de dupa-masa TINUTE casual nestudiate

In drumul catre inspiratie, ni se intampla adesea sa ne ratacim pe alei citadine, prin centrul orasului sau prin magazine. Este interesant sa vezi cat de repede trec clipele atunci cand suntem inconjurate de lucrurile care ne plac, dar doar cand momentele noastre bune sunt impartite cu prietene bune, de abia atunci devin perfecte.

Cateva ore la un boutique de cafea, pe o straduta batuta in pietre, pare a fi cel mai bun loc in care sa simti pulsul si in acelasi timp relaxarea. Deseori, nu suntem singurele pentru ca la mesele de langa, sunt alte fete cu alte fete. Privirile ni se intersecteaza uneori si ne analizam scurt stilul, tinuta si miscarile. Nu este vreun episod din Gossip Girl, ci mai mult un test de perspicacitate.

Studiul atent al celorlalti, mai frecvent la noi in tara decat in strainatate, este o indeletnicire deopotriva aducatoare de beneficii, dar si de inconveniente. Nu voi vorbi de nimic negativ, ci va voi spune ce reprezinta studiul pentru mine.

Sunt curioasa, am fost dintotdeauna, asta m-a impins poate, sa descopar din ce in ce mai multe lucruri si sa ma indragostesc zi de zi de cate ceva. Au fost muze, sau vreo obsesie, o atitudine sau poate mai multe simultan.

 

Un lucru e sigur, am invatat cum sa-mi dezvolt stilul si cum sa-l adaptez la context si la propria-mi atitudine. Ma bucura nespus sa vad ca exista atatea persoane care sa ne inspire, atatia pasionati de frumos. Ceea ce ma fascineaza insa, nu sunt fetele dichisite, studiate si extra-machiate, ci cele care arata sexy chiar si in balerini si o rochita de vara, sau cele care arata sofisticat si intr-o pereche de blugi rupti si parul prins intr-un bulgare in varful capului.

Ele sunt pasionatele modei, si cele care aduc inspiratia oriunde le-ai intalni – la terase, pe bloguri de street-style, in excursii sau la Fashion Week. Incearca insa sa le identifici pe cele veritabile, pentru ca cele mai reusite tinute casual sunt cele de purtat prin atitudine.

Tu ce vei purta vara asta?

Tinute casual - 2012

Tinute casual - 2012

Tinute casual - 2012

Tinute casual - 2012

Tinute casual - 2012Tinute casual - 2012

Tinute casual - 2012

What do you think?