Imi place – Parfumul lui Galliano

Ma incanta foarte mult tot fenomenul Gossip Girl si cum fiecare dintre divele de liceu au inceput sa impuste pe rand coperte de reviste, videoclipuri muzicale sau chiar campanii publicitare. Ma refer la Serena, Blair sau Little Jenny adica Blake Lively, Leighton Meester sau Taylor Momsen.Taylor Momsen - "Parlez-Moi d’Amour" de John Galliano

Pentru fiecare dintre ele, succesul s-a declinat in diferite valente mai mult sau mai putin corelate cu industria de moda si frumusete. Micuta actrita “rock and roll” – (daca nu stiati, Taylor este si solista unei trupe pop-rock), a devenit imaginea parfumului “Parlez-Moi d’Amour”, primul mare proiect de cand compania de parfumerie Pefume Holding a schimbat actionariatul companiei.

Galliano a dorit pentru acest parfum “o poveste de dragoste” . Actrita din Gossip Girl a fost aleasa inainte ca notele parfumului sa fie finalizate si a avut un rol esential in dezvoltarea acestuia. Putem spune ca Taylor a fost muza lui Galliano.

Galliano a mers mai departe si si-a imaginat-o pe Taylor ca o diva rock de succes cu concerte peste tot in lume. In poveste, Taylor se afla in Berlin, fara nici un fel de contact cu persoanele dragi si fara posibilitatea de a apela la noile tehnologii. Astfel ea este obligata sa isi scrie dragostea printr-o modalitate de moda veche – de mana.

Galliano insista “Pentru o scrisoare de dragoste ai nevoie de un plic. Deci am creat o sticla in forma de plic, un plic plin cu dragoste”. Sticla este decorata si cu un timbru stilizat pe care designerului l-a folosit ca icon in colectia lui de haine.

Iar titlul, va provoc sa il ascultati! Da ati auzit bine, sa ascultati melodia “Parlez-Moi d’Amour” cantata de Jean Lenoir dar veche de prin anul 1930.

Am ajuns in sfarsit si la aroma! Exact asa cum credeam, parfumul este floral, foarte dulce si fructat. Are note de ghimbir, mure, trandafir turcesc si iasomie. Dulce si foarte french! Asa va fi si promovat. Reclama va aparea in reviste in special in Franta dar parfumul va fi promovat foarte mult si online mai ales ca se va face si un spot in care va aparea Taylor si care va ilustra toata povestea parfumului.

Eu de abia astept sa-l miros :) Sunt mare fan al parfumurilor dulci …

What do you think?