< >
Erin Wasson - Tinuta colanti sacou
Erin Wasson - Pantaloni de piele
Erin Wasson - Cum porti camasa alba
Erin Wasson - Blugii scurti si sandale platforma
Erin Wasson - Tinuta rock
Erin Wasson - Stilul efortless
Erin Wasson - Stil personal
Erin Wasson - Stil personal, panalonii scurti
Erin Wasson - stilul hippie
Erin Wasson - cum sa porti camasa
Erin Wasson - cum sa porti sacoul negru
Palarii - Stil Personal - Erin Wasson
Erin Wasson - Stil Personal - Acasa la un style icon
Erin Wasson - Stil Personal - Acasa la un style icon
Erin Wasson - Stil Personal - Accesorii
Erin Wasson - Stil Personal - Accesorii
Erin Wasson - Stil Personal - Dressing
Botine cu tinte - Stil Personal - Erin Wasson
Blanuri - Stil Personal - Erin Wasson
Erin Wasson - Stil Personal - Accesorii
Erin Wasson - Tinuta colanti sacou Erin Wasson - Pantaloni de piele Erin Wasson - Cum porti camasa alba Erin Wasson - Blugii scurti si sandale platforma Erin Wasson - Tinuta rock Erin Wasson - Stilul efortless Erin Wasson - Stil personal Erin Wasson - Stil personal, panalonii scurti Erin Wasson - stilul hippie Erin Wasson - cum sa porti camasa Erin Wasson - cum sa porti sacoul negru Palarii - Stil Personal - Erin Wasson Erin Wasson - Stil Personal - Acasa la un style icon Erin Wasson - Stil Personal - Acasa la un style icon Erin Wasson - Stil Personal - Accesorii Erin Wasson - Stil Personal - Accesorii Erin Wasson - Stil Personal - Dressing Botine cu tinte - Stil Personal - Erin Wasson Blanuri - Stil Personal - Erin Wasson Erin Wasson - Stil Personal - Accesorii

In dulap la Erin Wasson

Blanuri - Erin Wasson - Stil Personal

Erin Wasson - Style Muse

Exista din cand in cand persoane pe care atunci cand le vezi nu poti sa-ti iei ochii de pe hainele lor, de pe accesoriile incredibile sau pur si simplu esti impresionat de modul in care poarta chestii banale. Nu este vorba doar de persoane pe care le vezi prin reviste, deoarece exista o multime de femei care au acel fashion awarness care razbate dincolo de branduri sau tendinte si care defineste linii ale stilului personal.

Erin Wasson este un model celebru si este una din acele persoane care iti lasa fara indoiala o amprenta. Are fara indoiala acea alura efortless, putin rock si neconformista si nu ai cum sa nu te intrebi cum de le-a ales, cum de le-a potrivit asa de bine si cum ar fi sa poti sa vezi in spatele cortinei….

” Cand poti lua un produs dintr-o gramada de haine aruncate la un second hand si poti sa-l faci interesant. Pentru mine asta inseamna sa ai stil. “

Am gasit-o intr-o carte foarte draguta pe Amazon, The Selby is in your place ($23.10). Este de fapt un album foto care prezinta casele / interioarele unor persoane interesante – celebre sau mai putin celebre, de peste tot din lume. Unele poze sunt disponibile si pe site-ul fotografului theselby.com si cam toate au o oarecare tangenta cu industria de arte frumoase si fashion – designeri, hotelieri, artisti sau chiar antreprenori.

Dar sa revin la Erin si la curiozitatea oricarei fashioniste de a vedea cum se inspira si ce fel de haine are un style icon contemporan. La o prima vedere, cantitatea ei de haine este impresionabila! Look-ul aglomerat provine din cauza faptul ca Erin pare o dependenta de haine :)

Erin Wasson - Stil Personal - Dressing

Erin Wasson - Dulap cu surprize

Majoritatea pieselor ei sunt achizitionate din targuri de vechituri si vintage, ea mixandu-le dupa regula deja bine stiuta : tot felul de elemente vechi cu noi, scumpe cu ieftine.

Accesoriile ei sunt absolut criminale! Majoritatea de inspiratie rock dar si elemente boho-hippie. Mi se pare ca se potrivesc perfect la rochii maxi si la festivaluri pe gazon. Are foarte multe palarii care stau cuminti pe o comoda, e clar ca dulapul este arhi-plin sa le mai absoarba si pe ele.

Erin Wasson - Stil Personal - Botine cu tinte

Botinele cu tinte - incaltamitea statement pentru Erin

Erin Wasson - Stil Personal - Accesorii si Palarii

Paradisul palariilor

Oricum lucrurile stau la fel si la capitolul genti. Erin a declarat pe modelinia.com ca isi face singura noi extinderi ale dressingului : pune rafturi prin casa sau monteaza pe perete in cazul in care sunt lucruri mai voluminoase dar usoare – spre exemplu sunt cateva genti, curele si coliere care atarna pe un perete la iesirea din dressing.

Erin Wasson - Stil Personal - Accesorii

Nu doar o cutie cu bijuterii

Sursa : modelinia.com, theselby.com

What do you think?