Lauren Conrad – CARTEA

Lauren Conrad - stil de vedeta
Stiu ca exista nenumarate titluri similare, sau povesti frumos impachetate despre stilul personal al unor vedete de la Hollywood, dar nu pot sa nu astept sa apara acesta carte! Mi-a placut foarte mult Lauren Conrad inca de cand am vazut pe MTV serialele acelea cu adolescenti in care a jucat si ea – Laguna Beach sau The Hills – si am urmarit ascensiunea ei in lumina reflectoarelor.

Lauren are acel quelque chose, un magnetism de la care nu-ti poti lua privirea.

La inceput am remarcat tinutele ei chic de la diverse evenimente de pe covorul rosu, apoi am descoperit si cumparat cartea pe care a scris-o referitoare la experienta de a juca intrun reality-show si incet incet am inceput sa o urmaresc ca pe un fenomen.

Am apreciat si faptul ca a incercat sa patrunda in lumea modei, lansandu-si propria linie de haine si prin implicarea intro colaborare cu marele retailer american Kohl pentru o colectie main-stream.

Cartea “Lauren Conrad Style” se va lansa pe 16 octombrie si va fi disponibila pentru noi foarte repede pe Amazon (de fapt se poate face deja pre-comanda si e si mult mai ieftin!).

Lauren prezinta in mai multe capitole ceea ce inseamna stil pentru ea indiferent ca tine de fashion, beauty sau lifestyle. Cartea contine si o multime de poze cu look-urile de referinta ale lui Lauren – blugii skinny cu topuri extravagante (de fapt, un sector intreg din carte este dedicat blugilor si importantei croielii blugilor) sau fustitele scurte cu forma de “A”.

Lauren Conrad - Style - Cartea

Tinutele lui Lauren - sexy, prietenoase si relaxate...

Ceea ce mi s-a parut interesant este ca exista foarte multe mini-sfaturi practice pentru a te descurca la cumparaturi sau cand alegi diverse piese vestimentare, pentru a sti cum sa te descurci cu anumite materiale, accesorii sau articole vintage.

Editura Harper Teen a facuti disponibil un preview al cartii aici si asa va puteti face o idee mai ampla inainte sa o cumparati, desi noi credem ca merita :-)

What do you think?