Makeup RAPID pentru zile de WEEKEND machiaj de weekend, ochelari de soare, ruj de buze rosu

Probabil ca dupa cinci zile la rand de rutina de birou, tenul, corpul si mintile noastre au nevoie de un RESET! Ritualul de deconectare din zilele de weekend urmeaza de cele multe ori un traseu pur natural. Acest lucru se aplica doar pentru acele ore de dimineata, pranz sau amiaza cand vrei sa te relaxezi. Toti avem propriile noastre metode, insa pe ici pe colo ne intersectam prin parcuri, mall-uri, cafenele sau la deserturi, targuri si litoraluri…

MAKEUP DE WEEKEND

Desi de cele mai multe ori pentru aceste iesiri diurne suntem inclinate sa adoptam un look cat mai finisat, adesea contextul este poate prea casual, nu avem timp sau suntem prea obosite pentru a crea cel mai perfect machiaj.

Solutia nu este complicata, ci din contra, consta in simplitate – un look proaspat si minimalist. Exista mici detalii care ne pot promova infatisarea fara prea multa bataie de cap. Spre exemplu, un look simplu si seducator poate incepe doar cu o pereche cool de ochelari de soare si buze evidentiate.

Ochelarii de soare + Buzele Colorate

Perfect pentru un brunch de weekend sau o iesire la piscina, combo-ul acesta adauga un pic de dramatism unei figuri neincarcate de machiaj si ofera o alura de vedeta. Ramele clasice negre – rotunde sau patrate sau animal print contrasteaza cel mai bine cu culorile de rujuri din 2012. Fie ca alegi nuante de rosu aprins, coral (Tangerine Tango) sau rozuri, efectul va fi garantat.

Inspira-te de la Emma Watson, Poppy Delevigne sau Karla de la Karla’s Closet si multiplele nuante de rujuri si modele de ochelari de soare pentru 2012.

 

What do you think?