Marni + H&M + Sofia Coppola = Maroc

Marni si H&M - Modele primavara 2012

Marni si H&M - Primavara 2012

Ziua femeilor nu vine deloc fara cadouri. Romancele si nu numai vor putea sa se bucure de imprimeurile tribale moderne si juxtapunerile colorate inca din prima luna a primaverii lui 2012. Asta datorita faptului ca  8 Martie este data la care se lanseaza noua colaborare Marni si H&M atat pe TV cat si online, in print si in magazine.

Multi-joy pentru fanii brandului care vor putea gusta din nou dintr-un pic de high-street accesibil. Sunt convinsa ca aceasta colaborare va depasi impactul Versace, daca nu ca si notorietate si tam-tam, macar ca si succes in vanzari!

Sofia Coppola si Consuelo Castiglioni | Marni si H&M

Sofia Coppola si Consuelo Castiglioni | Marni si H&M

Strategii campaniei au si un as in maneca pentru ca regizoarea Sofia Coppola tine sforile intregii campanii de lansare. Desi a semnat si video-ul simpatic pentru Miss Dior Chérie, sunt totusi curioasa cum va interpreta intreaga ideologie a brandului italian intr-un mix optim cu suedezii de la H&M.

Marni si H&M - Modele primavara 2012

Marni si H&M - Consuelo Castiglioni

Totul s-a filmat se pare in Maroc in Marakesh, locul fiind contrastul perfect pentru linia creata de directorul de creatie si fondatorul brandului Marni, Consuelo Castiglioni. Deci pregatiti-va pentru influente berbere, arhitectura si simboluri maure, semi-desert si spirit nomad!

  1. Hi!!!

What do you think?