O Seara de Pura Inspiratie “The Sartorialist” Scott Schuman

Este intotdeauna aspirational si inspirational sa ajungi sa vezi fata in fata persoanele pe care le admiri sau carora le apreciezi munca. Saptamana aceasta am adaugat o viza pe pasaport si o data cu asta, am avut placerea sa-i strangem mana lui Scott Schuman, fondatorul The Sartorialist, inspiratia de top in ceea ce priveste street-style-ul global.

Inspiratia noastra in ceea ce priveste oameni care cred in pasiunile lor.

Evenimentul din Vancouver s-a desfasurat la  concept store-ul multi-brand, Secret Location, intr-un decor atat de prietenos si tentant, printre multiple carti si accesorii stilate, oameni cool si branduri rare si inovative. Am ramas placut surprinsi sa descoperim si colectia de lenjerie incitanta de la Bordelle sau pantofii statement Camilla Skovgaard.

Insa scopul vizitei lui Scott Schuman nu a fost admirarea etajerelor, ci promovarea ultimei sale carti, sau mai precis albumul sau de fotografie “Closer” printr-o sesiune de autografe pe exemplarele sau posterele “fanilor”.

Stylista.ro checked-in @Secret Location.

La ora 16:00, show-room-ul deborda deja de veselie si rasete accesorizate cu fosnit de carti, multe blitzuri si sunete de la pupitrul unui live DJ. La un birou minimalist din spatele standurilor de goodies, VIP-ul Sartorialist discuta cu participantii la eveniment despre cartile sale, inspiratii sau locatii interesante pe care le-a vizitat de-a lungul anilor.

Am discutat si noi cu Scott Schuman. Infectati de 1 Decembrie si de dor de tara, am promovat Bucurestiul ca o posibila destinatie upcoming la nivel de tineri designeri si fenomen street-style.

Scott ne-a spus ca anticipa acest fenomen, estimand ca Europa de Est va fi noul val de influenta pentru ca foarte multe persoane pe care le-a fotografiat au mentionat tari precum Polonia, Rusia, Cehia. Am fost incantati ca ne-a ascultat si ca ne-a dat cel mai frumos autograf.

A good night.

What do you think?