Obiecte cu Guler

Eleven Objects - Gulere Accesorii

Probabil ca formularea bizara a ridicat semne de intrebare, insa merita sa vezi despre ce este vorba. Eleven Objects este un brand neconventional de accesorii specializat in gulere. Da! Gulere purtate pe post de accesorii in loc de coliere sau lanturi. Conceptul mi se pare senzational, incitant si atat de conectat cu accesoriile masculine – papioanele.

Totul se potriveste perfect:

 

ea poarta gulerul si el papionul!

Desi acest tip de accesorii nu a patruns inca decat plapand pe piata romaneasca, pe la targuri hand-made, sau poate doar parte a unor costumatii erotice de iepuras playboy – trebuie sa recunosc ca mi-au starnit interesul intr-un mod complet diferit decat imaginea stereotipala cu care eram obisnuita.

La fel ca restul accesoriilor, Eleven Objects sunt adaptate pentru a putea fi purtate pe timpul zilei dar si seara. Modelele de zi prezinta culori tari, printuri wild sau geometrice care ulterior devin decorate cu tinte, tepi, sau cristale Swarovski.

Gulerele pot fi mixate cu o multime de piese vestimentare, si nu ma refer doar la tinute de petreceri sau seri de club. Acolo lucrurile sunt exponential mai permisive!

Le-as combina cu topuri, rochii tip bandeau, camasi in culori complementare gulerului sau o rochie maxi la baza gatului pe care sa atasezi gulerul statement. Cosider insa ca ai nevoie de un gram in plus de atitudine  pentru a reusi sa porti acest look. Are you up for it?  😉

 

What do you think?