Picior de designer – Diego Dolcini

Concept, inovatie, atentie la detalii si putin Art-Deco…

Cam asa s-ar transpune in cuvinte colectia de pantofi pe care Diego Dolcini si-a inchipuit-o pentru toamna lui 2011. (imi place numele lui, suna foarte artistic si muzical :)) )

Incercand materiale deloc opace si construindu-si incaltamintea fie pe platforme stratosferice sau pe tocul stiletto, designerul a folosit numeroase detalii fanteziste specifice sezonului sclipirii. Accente lucioase, pietre  cristale metalizate impodobesc grandios suprafete din blana, lac sau fasii de piele intoarsa. Un deliciu!

Pantofi Diego Dolcini - Toamna 2011

Culori Pretioase

Diego Dolcini - Toamna iarna - 2011 2012

Accente metalizate si Varfuri ascutite

Inspiratia e TOTUL, o poti gasi pe strada, in filme sau pe strazi uitate de lume…

dIEGO doLCINI

Ca si la colectiile anterioare, cateva filme cu aer clasic au fost necesare pentru a pune gandurile lui Diego in miscare. Incepand prin anii ’40, la vremea cand s-au turnat peliculele “Casablanca” sau “Citizen Kane”, designerul le-a asociat cu forme ale arhitecturii moderne urbane din Seattle sau din centrul Baha’i din Africa de Sud.

Rezultatul, este chiar impresionant. Totusi este un lux pseudo-permisiv, preturile colectiei de toamna – iarna 2011-2012 variaza intre 750 – 1500 EUR pe Luisaviaroma.

 

Tendinte pantofi - 2011 - 2012

Pantofii DRAMATICI

Diego Dolcini - Toamna 2011

Color Block INTENS

Tendinte Pantofi - Iarna 2011- 2012

ACCENTE Pufoase

 Sursa poze: Luisa via Roma
What do you think?