Prada ataca nisa “luxului accesibil”

Prada - Rochi 2010

Prada - Rochite 2010

Desi bloomberg.com ne informeaza in articolul referitor la cele mai valoroase branduri de fashion din 2010 ca brandurile de lux au ca si strategie concentrarea pe segmentul tinta principal si doar ulterior pe celelalte linii mai ieftine, se pare ca Prada a lansat o idee destul de comerciala pentru colectia de vara 2010.

Brandul italian se va concentra pe marketing-ul acestor rochite de vara, foarte vesele si cochete datorita imprimeurilor abstracte si florale dar mai ales a modelului foarte feminin. Rochiile Prada sunt departe de a fi foarte sexy dar nu sunt nici prea conservatoare iar eticheta lor se incadreaza in stilul casual-chic accesorizat fie cu tocuri sau cu balerini. Cu aceste calitati este evident ca acesta colectia va avea succes la un public tinta foarte variat mai ales ca preturile sunt mult mai mici decat celelalte produse ale brandului (intre 750$ si 850$).

Dar sa nu uit si de accesoriile aditionale acestei colectii. De genti nu voi spune nimic, acest model Chanel mi se pare supra-vazut si supra-vandut si deja plictisitor. Balerinii insa sunt absolut senzationali! Totusi nu cred ca ar merge prea bine cu rochiile acestea tot cu imprimeu – ar fi redundant. Asortati-i insa la ceva simplu / uni ar fi mult mai de efect deoarece devin o optiune foarte cool si pertinenta oricarei escapade la shopping sau chiar prin centrul vechi pe la vreo terasa.

Prada - Accesorii 2010

Prada - Accesorii 2010

Sursa poze : madisonavespy.blogspot.com
  1. zic ca sunteti foarte tari si nu stiu cum de nu am gasit site-ul asta mai devreme…imi place la nebunie

    • 😀 Multumim! Ne bucuram ca ne-ai descoperit, asa am putut sa descoperim si noi blogul tau, care btw ne place ff mult!

What do you think?