Primavara 2012 – Primul val de colectii

Am descoperit ca influentele sportive se transmit in familie, deoarece la Victoria Beckham au dominat culorile tari,  jachetele cu volum si accesoriile jockey – fermoare sau banderole. Cumva acest lucru nu vine ca o surpiza, vedeta pseudo-designer trebuia sa schimbe directia rigida si axata pe tocuri inalte si sa vina cu ceva nou. 2012 este momentul potrivit pentru o relaxare a simturilor.

Victoria Beckham - Primavara 2012

Victoria Beckham - Primavara 2012

Aceleasi influente sport se remarca si la Alexander Wang, insa aici asistam la simboluri din motocross, care sunt accentuate prin buzunare, materiale plasa sau jachete supra-dimensionate. Totusi nu este totul sportiv, materialele sunt mai soft si prezinta imprimeuri florale sau noutatea sezonului, catifeaua.

Alexander Wang -  Primavara 2012

Alexander Wang - Primavara 2012

Libertine realizeaza o noua calibrare a imprimeurilor. Revolutia digitala si virtuala exploreaza cele mai fine detalii in sezonul de primavara 2012, printurile par desprinse din pixelii PC sau din era TV.

Libertine - Primavara 2012

Libertine - Primavara 2012

Linia de primavara de la Adam nu ma face decat sa astept cu nerabdare noul sezon 2012. Feminitate si prospetime, acestea sunt simbolurile pe care mizeaza colectia designerului Adam Lippes. Buline catifelate, materiale translucide sau imprimeurile florale transmit lejeritate si fluiditate. Noile colectii accentueaza mai mult ca niciodata utilitatea si usurinta purtarii, moda devenind mai aproape de universul cotidian.

Adam Primavara 2012

Adam - Primavara 2012

Colectia brandului Band of Outsiders pare creata exclusiv pentru style-icon-ul Alexa Chung. Tinutele sunt jucause, minimaliste si uneori baietesti dar au un element sexy care captiveaza instant audienta. Sa fie palariile spaniole, pantalonii scurti crosetati sau camasile slim-fit inchise pana la ultimul nasture? Un lucru e cert, Band of Outsiders detine factorul cool pentru primavara lui 2012

Band of  Outsiders- Primvara 2012

Band of Outsiders - Primvara 2012

Lacoste - Primavara 2012

Lacoste - Primavara 2012

Lacoste demareaza in forta colectia de primavara urmand linia sportiva caracteristica brandului. Aportul noului designer al brandului este simtit prin detalii subtile si influentele sexy pe care le aduce colectiei. Insertiile colorate, mesh-urile sau materialele subtiri din jerseu completeaza look-urile dandu-le doze de finete si feminitate adaugand o nota mai puternica si mai dinamica femeii Lacoste.

What do you think?