Prin magazine – Serbet si Mandarine

Noile colectii sunt deja in rafturi la cele mai multe magazine si branduri pe care le-am vizitat in Baneasa Mall. E adevarat, nu sunt inca bine reprezentate, asta in special datorita faptului ca reducerile sunt inca in toi si ocupa o mare pare a umeraselor din magazine!

Am analizat insa noile aparitii si prima concluzie pe care putem sa o luam la nivel de culori este ca primavara se anunta pastelata, in nuante pudrate de serbet. O multime de blugi colorati, sandale multi-colorate sau tricotaje pastelate descriu “avan-primavara”, adica toate aceste colectii de pre-spring 2012. Am observat insa si nuante mai crude primare precum rosu sau verde, vestimentatii pentru office in alb si negru sau rochii asimetrice din voal. Impreurile florale sunt prezente pe sacouri, rochii office sau bluze vaporoase iar pe alocuri am zarit si cateva buline, imprimeuri leopard si dantela colorata.

Ca si element interesant, ne-au placut mult colantii din piele ecologica de la Zara intr-o culoare neasteptata de smarald, iar pe final am remarcat si putin spirit londonez, ca tot vine olimpiada anul acesta.

Se anunta diversitate!

Noile colectii Haine - 2012 - Zara, H&M

Un colt de primavara @ H&M

  1. Felicitări!
    Pantofii voștri sunt teribili!

What do you think?