Rebecca Minkoff Resort 2013 – Noutati de peste ocean Haine, genti si accesorii pentru tinute resort

Wall Street Journal va poate da O IDEE despre ce, si mai precis despre cine se afla in spatele brandului Rebecca Minkoff. L-am descoperit in afara, cand o cunostinta mi-a spus ca geanta ei se numeste “Morning After”. Am retinut si am investigat ulterior. Mi-au placut posetele si gentile postas, si cu atat mai mult, conceptul de la care s-a dezvoltat tot acest brand.

Conform fondatorilor, lucrurile stau in felul urmator:

Between the ages of 20 and 30, there are a lot of important experiences that a girl will go through… large moments in her life. We had products that related to the experience—the Lovers Clutch, the Affair, the Swoon, the Luscious, the Devote Tote.

Dar de aici, numele Rebecca Minkoff s-a extins, pe accesorii si apoi pe o colectie de haine. Am mai urmarit creatiile lor pentru seri festive, insa vazand Colectia Resort 2012-2013 , suntem de-a dreptul exaltati. Influentele sport si biker sunt evidente si se reflecta vizibil pe salopeta, tricouri si hanorace. Color-blocking pare a fi tendinta generala a colectiei si ne bucuram sa vedem ca albastrul intens este folosit din plin, ne place prea mult ca sa il ascundem dupa sezonul acesta! Tinutele resort de anul acesta vor fi iar la inaltime.

 

What do you think?