Spuneti-mi ca NU va plac

Giuseppe Zanotti - 2010-2011

Admir brandul si ideologia Giuseppe Zanotti de cand am descoperit senzatia incredibila de a purta acesti pantofi. Mereu chic, fitosi si sexy, incaltamintea Zanotti este parca creata pentru a face impresie. Nu e de mirare ca brandul incalta celebritati de ani de zile sau ca in ciuda preturilor piperate, compania este foarte profitabila, urmand pe clasamentul marilor case producatoare de incaltaminte alaturi de nume precum Jimmy Choo sau Christian Louboutin.

Zanotti nu sunt cu mult diferiti. Toate modelele de mai sus sunt modele-trofeu, pantofi care s-au epuizat prin pre-comenzi chiar dinainte de lansare! Majoritatea sunt modele de primavara-vara deoarece Zanotti adora elementele decorative cu paiete, tinte si strasuri iar vara este cel mai propice sezon sa devii creativ la sandale sau pantofi.
Giuseppe Zanotti - Vara 2010

Pentru vara lui 2011, Zanotti ne-a inspirat cu reflexii metalice, culori de blush, ghetute cu siret sau pantofi cu cristale Swarovski aplicate generos. Fundele, florile si dantela au fost detaliile cheie care au decorat modelele de incaltaminte, insa si colectia de toamna are potential: culori tari, printuri wild si materiale lacuite dau viata modelelor Zanotti. Se anunta un an propice, nu-i asa?Giuseppe Zanotti Toamna 2011

Sursa poze: giuseppezanotti.com, facebook.com
What do you think?