< >
Lisabona Street Style UGG - 2011
Details
Lisabona Street Style - 2011
Details
Lisabona Street Style - Iarna 2011
Details
Lisabona Street Style 2011
Details
Lisabona Street Style - 2011 Cizme camel
Details
Lisabona Street Style-2011
Details
Lisabona Street Style - Iarna 2011
Details
Lisabona Street Style UGG - 2011 Lisabona Street Style - 2011 Lisabona Street Style - Iarna 2011 Lisabona Street Style 2011 Lisabona Street Style - 2011 Cizme camel Lisabona Street Style-2011 Lisabona Street Style - Iarna 2011

Street CHIC la Lisabona

Simteam ca la Lisabona trebuie sa mergi cand soarele se reflecta pe nuantele frumoase ale orasului, pe tramvaiele colorate si pe zambetele vesele ale turistilor. Se pare insa ca exista numeroase surse de inspiratie citadina chiar si acum cand vremea rece nu prea tine cu fotografii de street style. Astfel am descoperit accente interesante de blana, esarfe voluminoase sau ciorapi peste genunchi sau cizmulite calduroase. Winter chic!

Lisabona Street Style-2011

Sursa poze: O Alfaiate Lisboeta / Catedrala din Lisabona

Mi-a placut foarte mult aceasta tinuta, este atat de feminina dar in acelasi timp actuala. Palaria boema potrivita cu ghetutele cu siret si cu mantoul de blana par piese atat de eterogene, totusi in aceasta tinuta se pare ca totul se potriveste la fix. Ca si in Paris, pe strazile din Lisabona predomina acelasi stil al suprapunerilor, spre exemplu jampierele sunt un accesoriu de iarna atat de bine integrat in aceste look-uri, la fel si cardiganul din poza de mai jos.

Lisabona Street Style - Iarna 2011

Sursa poze: O Alfaiate Lisboeta / Casa cu tepi (lisboa366.blogspot.com)

Culoare si dinamism, asta imi spune aceasta poza! De la haina albastru neon si pana la atat de veselele buline, tot decorul imi trasmite galagia, pulsul si agiatatia orasului. Observ acum ca dalele apar in aproape toate pozele! Mi-e dor de alei cu piatra cubica acum, de istorie, centru vechi si glorie. :)

Lisabona Street Style - Iarna 2011

Sursa poze: O Alfaiate Lisboeta / Strazi si ocean - Kellie O'Brien'Blog

Cu siguranta unul dintre cele mai statement tinute de pe blogul O Alfaiate Lisboeta. Paleta cromatica si styling, nota 10! Iubesc cizmele camel si paltonul bleumarin iar o esarfa colorata adauga un ingredient extra-chic intregii combinatii.

Lisabona Street Style - 2011 Cizme camel

Sursa poze: O Alfaiate Lisboeta / Varietate portugheza pe jorgecolombo.com

 

Lisabona Street Style UGG - 2011

Sursa foto: lisboadiarios.blogspot.com / Magazin desființat - Lisabona

Nu stiu de ce, dar tinuta aceasta ma face sa ma gandesc instant la Gossip Girl! Look-ul de scolarita, checked, balerini cred, checked, camasa alba cu funda checked si alura sexy checked. Overall mixul este clasic dar foarte puternic. Rosu, alb si negru in acelasi outfit nu au cum sa nu iasa in evidenta.

Lisabona Street Style 2011

Sursa poze: O Alfaiate Lisboeta / Cu Tramvaiul (panoramio.com)

 

Lisabona Street Style - 2011

Sursa poze: O Alfaiate Lisboeta / Cafeneaua Nicola Lisabona

What do you think?