Trusa de make-up by Alina Dobreanu

Vara ne-a cam părăsit aşa că este timpul să ne pregătim pentru noul sezon care pare a fi unul plin de imaginaţie. După o vara plină de culoare, energie şi voie bună, după toate serile în care am alergat printre note muzicale şi toate dimineţile în care am desenat soarele în nisip aşteptându-l să apară avem impresia că odată cu venirea toamnei totul se transformă în maro, negru şi gri.

MAKE-UP DE SEZON

Designerii au avut grijă ca în sezonul toamnă-iarnă 2012-2013 acest lucru să nu se întample. Prezentarile de modă au fost dominate de colecţii care au atras atenţia prin energia pe care o transmit fiind pline de personalitate şi culoare chiar dacă sunt dedicate sezonului rece.

Make-up artiştii ne propun de asemenea o gamă largă de machiaje din care putem sa alegem în functie de preferinţe. Când realizam un machiaj trebuie să ţinem cont nu numai de culorile folosite ci şi de modul în care realizăm machiajul. Foarte importante sunt produsele pe care le folosim, deoarece acestea trebuie să ne protejeze pielea care va fi expusă schimbărilor de temperatură în perioada care urmează. În primul rând trebuie să avem grijă de modul în care aplicăm baza iar apoi putem să ne jucăm cu diferite nuanţe şi linii.

În ceea ce priveste machiajul buzelor în acest sezon putem alege nuanţe de roşu, vişiniu, trandafiriu şi mov. Pentru un machiaj de zi putem inlocui gloss-ul nude cu unul oranj, fucsia sau roz pal.

Gucci: - Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Gucci – Toamna – Iarna 2012/2013

În trend pentru sezonul toamna iarna 2012-2013 se mentine eyelinerul-ul negru. Acesta este uşor de utilizat şi poate fi folosit atât pe parcursul zilei cât şi seara.

Make-up artiştii au demonstrat ca acest produs poate fi utilizat atât pentru un look simplu şi elegant cât şi pentru unul puternic şi avangardist.

Sportmax: - Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Sprotmax – Toamna Iarna 2012 / 2013

Mary Katrantzou: Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Mary Katrantzou – Toamna – iarna 2012/2013

Lanvin: Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Lanvin: Toamna – iarna 2012/2013

Accentul este pus pe privire, paleta cromatică fiind una compusă atât din nuanţe pastelate cât şi din nuanţe reci, arctice. Cu multa imaginaţie şi creativitate se pot realiza numeroase machiaje care sa fie adaptate atât personalitaţii celei care îl poarta, cât şi în trend. Putem utiliza diverse culori de la bejuri, oraj, auriu, verde, roz, alb sidef, albastru pe care le putem combina pentru a creea un look complet şi plin de personalitate.

Dolce Gabbana: Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Dolce Gabbana: Toamna – iarna 2012/2013

Marni: Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Marni: Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Vivienne Westwood: Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Vivienne Westwood: Toamna Iarna 2012/2013

Dries Van Noten: Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Dries Van Noten: Tendinte machiaj Toamna Iarna 2012/2013

Alina Dobreanu

Mă numesc Alina Dobreanu şi sunt make-up artist fiind pasionată totodată şi de modă. Culoriile şi liniile sunt cele care m-au ajutat să mă exprim prin pictura şi colaj, iar mai apoi am descoperit machiajul.

Sunt o persoană energică care apreciază întotdeauna veselia, voia buna si muzica si careia ii place sa se joace cu linii, umbre, lumini, figuri geometrice si culori.

In theSpotlight
This section is dedicated to those who love fashion and style and wish to contribute to their expansion. Get in touch with us and tell us about your ideas and your projects at: editorial@stylista.ro
  1. sunt foarte frumoase si dragute

What do you think?