Tu ce geanta ai?

Geanta ilustrata - Tommy Ton

Geanta ilustrata - Tommy Ton

Este timpul sa recunoastem ca atunci cand vine vorba de reflectarea statutului, geanta este unul dintre elementele cele mai vizibile in universul snob al stilului. Aceasta te poate aduce brusc in lumea celor cu bun gust, edgy sau eleganti, si asta pentru ca poseta este cea pe care o observi la prima vedere. Nu este dosita ca marcile abia descifrabile de pe ceasuri sau brandurile prea putin vizibile ale hainelor veritabile.

Gentile sunt out there, la vedere pentru toti, iar femeile si-au acutizat simturile cu o precizie din ce in ce mai mare spre a recunoaste aproape toate detaliile esentiale.

Geanta ChanelEste din piele?

Ce marca o fi?

Ce scrie pe fermoare?

Este originala?

E fake dar macar e de calitate?

Toate aceste intrebari sunt suprimate insa in fata gentilor de la Thursday-Friday. Brandul mizeaza intocmai pe anti-statut si se pozitioneaza ca un manifest de stil impotriva gentilor de lux atat de populare. Asta nu ii opreste insa sa le ilustreze pe traditionala geanta de shopping frantuzeasca de panza. Gentile statement sunt disponibile in diverse modele si culori care le-au consacrat pe cele autentice si pot fi achitizionate online pe Asos sau pe site-ul companiei.

Genti Chanel / Balenciaga by Thursday Friday

In ceea ce priveste preturile, gentile shopper nu sunt chiar ieftine, dar probabil ca lumea tinde sa plateasca mai mult pe elemente inedite sau artizanale. Cele doua creatoare ale brandului promit ca acestea sunt doar inceputul unei colectii manifest.

Noi le sustinem cauza, pana la urma, lucrurile cu personalitate ajung sa se diferentieze si sa te reprezinte. Cumva, nu am vrea sa fim toate doar o frumoasa geanta Balenciaga. Right?

 Sursa poza: Tommy Ton / Style.com
What do you think?