Ultimul viciu: ROSU

Pe buzele tuturor – la propriu, sub forma nuantelor aprinse de ruj de cateva sezoane incoace, ROSUL devine de data aceasta accentul de culoare nelipsit in spectacolul de moda din 2011.

Tendinte - 2011 - Rosu aprins

Atat pe piese vestimentare cat si pe accesorii, culoarea pasiunii a fost prezenta peste tot pe podiumurile de moda sau expozitiile de accesorii. Am vazut-o pe manechine imbracate in rochite scurte si jucause la BCBG, Miu Miu sau Edrem pana la trench-uri accent la Tommy Hilfiger sau Jaeger. Fie ca alegi un ton mai deschis si soft spre roz, sau unul puternic sau mai inchis inspre visiniu, nu mai este nicidecum era literei stacojii in care culorile puternice sunt interzise in timpul zilei. Acum chiar sunt indicate! :) Este chiar usor sa iesi in evidenta, tineti minte “fata cu esarfa verde” din Shopaholic? sau in cazul de fata “doamna cu haina rosie” sau “cu pantofii rosii”. Mie mi se pare ca suna atat de bine, de fapt la fel de bine precum si arata.

Pentru un look cu adevarat indraznet, alege o haina sau o rochie all red sau de ce nu, o pereche de blugi skinny sau pantaloni cu un model clasic.

In anumite situatii insa, rosul integral poate fi o doza prea ridicata. Daca iti place si vrei sa il porti, dar sa nu fie atat de evident, ajusteaza-l pe piese mai mici cum ar fi accesoriile. Pe genti, pantofi sau bijuterii, rosul prezinta o atractie instanta, atractia ochilor celorlalti! Arunca o privire la cele mai chic accesorii de designer sau inspira-te din stilul celor mai influente styliste aici.

What do you think?